Na Kirby mogelijk ook andere Epic Yarn-versies

Takasi Ikegami, manager bij Hal Labs, is tevreden over het resultaat van Kirby's Epic Yarn, en daarom denkt hij dat het goed mogelijk is dat het "yarn"-thema verder uitgebreid wordt. Er zou bijvoorbeeld ooit een Mario Epic Yarn kunnen komen. 
 

"Toen ik dit voor het eerst zag, dacht ik meteen dat het ideaal was voor Kirby. Maar ik denk ook dat het zeker potentie heeft om dit uit te breiden naar andere series. Je zou dan bijvoorbeeld aan Mario's Epic Yarn kunnen denken," aldus Ikegami.

"De basis is gewoon goed. En ik ben blij dat Kirby de eer heeft gekregen gekozen te worden uit alle beschikbare karakters."

Kirby's Epic Yarn, te spelen op de Wii, is al uitgebracht in de VS en Japan, en zal in het eerste kwartaal van 2011 ook in Europa verschijnen. Het spel draait om Kirby, die door een tovenaar weggetoverd wordt naar een wereld waarin alles gemaakt is van wol (yarn), ook Kirby zelf. Daardoor beschikt Kirby ook niet meer over zijn krachten, en wordt het een uitdaging om terug te komen naar de bekende wereld.