Kopers Super Meat Boy krijgen vroeg kerstcadeau

Wanneer je geïnteresseerd bent in de game Super Meat Boy, een extreem lastig 2D-platform spel dat morgen op de Xbox 360 verschijnt, kun je er maar beter snel bij zijn. De twee makers van de game, Team Meat heeft het beste voor met hun fans en trakteren ze daarom op een vroeg kerstcadeau.

De makers wilden al iets voor hun fans doen, maar wisten niet wat. Na enige tijd brainstormen dachten ze eraan om hun nieuwste game tijdens kerst goedkoper te laten worden, maar dit vonden ze lullig voor de mensen die het spel bij de launch kochten. Daarom hebben ze met Microsoft gebabbeld en zal de game tijdens de launch maar 800 MS Points (ongeveer tien euro) in plaats van 1200 punten kosten. Deze aanbieding zal maar korte tijd duren.

Dit is de eerste keer dat Microsoft zoiets doet en het zal door een andere actie van Microsoft zelfs mogelijk zijn om de game gratis te krijgen. Wanneer je namelijk 2400 MS Points uitgeeft in oktober krijg je er 800 voor terug. Dit zou in principe betekenen dat Super Meat Boy gratis zal zijn. Nog steeds niet overtuigd? Morgenochtend zal het spel uitkomen voor de Xbox Live Arcade, waarin uiteraard ook een gratis trial te downloaden zal zijn.

Super meat boy