Locatie WIDM 2011 bekend

Op de fansite Wieisdemol.com is de laatste dagen een gerucht opgedoken over het AVRO-programma Wie is de Mol?. Gebruiker Poekie beweerde dat de nieuwe serie is opgenomen in Nicaragua, in Midden-Amerika. Nu is het gerucht officieel bevestigd door verschillende bronnen uit het land.

Poekie was op bezoek in het land en sprak met een lokale reisagent. Die liet in een gesprek vallen dat er in mei een Nederlandse televisieploeg op bezoek was met het programma De Mol. De ploeg heeft onder andere de steden Granada, Madaya en Leon bezocht.

In het programma bezoeken een groep Nederlanders het buitenland om opdrachten te vervullen en om geld te verdienen voor in de pot. Alleen één iemand is een saboteur, de Mol. De taak aan de andere deelnemers om hem of haar te ontmaskeren.

Het elfde seizoen van Wie is de Mol? wordt traditiegetrouw op de eerste donderdag van het nieuwe jaar uitgezonden bij de AVRO. De deelnemers zijn nog niet bekend. De officiële bronnen uit Nicaragua zijn onder andere hier en hier te lezen.