Massa tot 2012 bij Scuderia Ferrari

Felipe Massa blijft in elk geval tot 2012 bij Scuderia Ferrari. Dit heeft de Italiaanse renstal vandaag bekend gemaakt. De Braziliaan verlengde vandaag zijn huidige overeenkomst.

Massa is nog altijd geliefd in Maranello en kan ook goed over weg met Fernando Alonso, zijn ploeggenoot bij Scuderia Ferrari. "Ik ben blij dat ik nog eens twee seizoenen bij Ferrari kan rijden," lichtte de coureur toe. "Gedurende mijn hele Formule 1-loopbaan heb ik met een motor uit Maranello gereden en ik ben trots dat ik mijn contract heb verlengd bij een team dat ik als een tweede familie zie."

Ook Stefano Domenicali, teambaas van Scuderia Ferrari, was content met de contractverlenging. "Felipe is al bijna tien jaar een onderdeel van ons team. Hij is gegroeid als coureur en als man. We hebben bijzonder moeilijke momenten gekend, maar ook momenten van grote vreugde. We wilden stabiliteit voor onze toekomst en een coureurspaar dat aan elkaar gewaagd is op het gebied van talent, snelheid en goed samenwerken is hierin onmisbaar."