Barrichello: "Hitte grootste probleem Williams"

Voor Rubens Barrichello is de hitte in Maleisië de grootste tegenstander voor Williams komend weekend. De Braziliaan erkent dat Williams er in Bahrein niet goed op voorbereid was en dat het team daardoor niet het maximale uit de FW32 heeft weten te halen. In Melbourne zat het team er beter bij met een achtste plaats voor de Braziliaan.

"Bahrein was erg lastig vanwege de hitte; we waren er niet helemaal op voorbereid. De auto werd tijdens het rijden te heet en ik denk niet dat we het maximale er uit hebben gehaald. Melbourne was een stuk eenvoudiger voor ons en omdat we er aan de auto konden hebben, hebben we er het maximale uitgehaald," zei Barrichello.

"De vraag zal zijn of we ons huiswerk gedaan hebben en de prestatie van Melbourne hier in Maleisië kunnen herhalen. Het zal een test zijn of Williams goed om kan gaan met de hitte, dat zal het belangrijkste worden," zei de coureur die wat hemzelf betreft weinig problemen vanwege de hitte en de vochtige omstandigheden verwacht. "Ik heb het geluk dat ik Braziliaan ben en dat thuis ook heb, dus ik voel me er goed bij."