[DOD] Loos naar laatste acht, Hoenselaar uitgeschakeld

Vandaag werd tijdens de Dutch Open Darts (DOD) gestart met het singlestoernooi bij zowel de mannen als de vrouwen. FOK!sport zal de komende dagen aandacht aan dit evenement gaan besteden en doet morgen live verslag vanuit Veldhoven, waar dit toernooi wordt gehouden.

Francis Hoenselaar is er vandaag niet in geslaagd om zich voor de finale van het Dutch Open Darts te plaatsen. In de kwartfinales werd de Nederlandse dartster door haar teamgenoot bij de koppels, Trina Gulliver, verslagen. De Engelse zal het in de finale van het damestoernooi op moeten nemen tegen Karen Lawman. Deze partij wordt zondag gsespeeld.

Bij de heren heeft Patrick Loos een mooie dag achter de rug. Hij schaarde zich vandaag bij de laatste acht van de Dutch Open Darts en wist eerder op de dag te verrassen door Tony O'Shea uit het toernooi te gooien. De darter uit Zaandam had tijdens zijn partij tegen Scott Mitchell (achtste finales) erg veel steun uit de zaal, dat hem massaal naar de overwinning schreeuwde.

Naast Loos plaatsten ook Ross Montgomery, Scott Waites en Paul Gibbs zich voor de laatste acht. De andere vier deelnemers zullen na de wedstrijden van morgen bekend zijn. Dit gezelschap strijdt zondag a.s. om de felbegeerde beker van de Dutch Open Darts.