352 "boycot-MW 2" servers, Amazon verwijdert reviews

PC-gamers zijn boos. Modern Warfare 2 komt er binnenkort aan maar of de launch vlekkeloos gaat verlopen, is enorm te betwijfelen. Exact een week geleden wist collega Misan te melden dat dedicated servers passé zijn. Geen dedicated servers dus voor Modern Warfare 2, in plaats daarvan komt IWNet. Groot voordeel van IWNet is dat spelers met dezelfde rang en vaardigheid tegen elkaar zullen spelen, dat is een groot voordeel voor beginnende spelers. Hieronder een filmpje van hoe en wat en waarom.

Een petitie van maar liefst 140,000 virtuele handtekening heeft er niet voor gezorgd dat Infinity Ward van mening gaat veranderen. Volgende stap: zoveel mogelijk de namen van Call of Duty-servers veranderen naar de naam "boycot-MW2". Op het moment zijn er waarschijnlijk al meer dan 352 servers die deze naam dragen. Daarnaast zijn er 162 reviews op Amazon 'geschreven', allemaal met een waardering van één ster. Inmiddels zijn de reacties verwijderd.

Tevens moeten PC-gamers nu meer betalen voor hun Modern Warfare 2-exemplaar, wat natuurlijk ook de gamers furieuzer maakt.