Satanist randt meisjes aan op kerkhof

Bij de rechtbank van Sydney moest vandaag een 24-jarige man op het matje komen. Daniel William Peckham, een overtuigd satanist, heeft tienermeisjes naar een begraafplaats gelokt met het doel daar met hen de liefde te bedrijven.

Om de meisjes te lokken maakte hij op MySpace een speciale groep aan voor goths en noemde deze 'Rookwood Gothic Society'. Met de wervende tekst 'als je emotioneel wordt van naakt zijn, ben je niet welkom' lukte het de nep-gothic minimaal drie meisjes van dertien tot zeventien jaar te lokken. 

Peckham heeft vandaag op de eerste dag van zijn proces bekend schuldig te zijn aan de aanranding van een vijftienjarig meisje en het gebruik van internet om gothic meisjes te lokken. Hij heeft echter nog weinig geleerd van zijn arrestatie. Zo houdt hij in de cel een dagboek bij en schrijft hij de meisjes die hij heeft ontmoet via zijn blog.

"Ik hou van schoolmeisjes, ze prikkelen me", schreef hij in zijn in de rechtbank voorgelezen dagboek. "Ik ben van plan Sydney te veranderen in een grote, minderjarige gangbang." Verder schreef hij in een brief dat hij 'het werk van de duivel zal voortzetten tot de dag dat hij sterft' en dat hij 'jonge meisjes blijft lokken in Satans liefdevolle omhelzing van de vleselijke geneugten'.