Massa ontslagen uit ziekenhuis

Felipe Massa heeft het ziekenhuis in Boedapest vanochtend verlaten en is nu onderweg naar Brazilië. In zijn geboorteland zal de coureur van Scuderia Ferrari verder herstellen van de crash in Hongarije, waarbij hij zwaargewond raakte.

Massa werd na het noodlottige ongeval overgebracht naar het medisch centrum van de Hungaroring. Vlak daarna werd de coureur naar het AEK-ziekenhuis in de Hongaarse hoofdstad afgevoerd, waar hij direct werd geopereerd.

Na deze medische ingreep werd Massa een aantal dagen kunstmatig in slaap gehouden. Vorige week woensdag mocht de Braziliaan de intensive care verlaten. De doktoren hebben inmiddels gezegd dat het herstel van de Formule 1-coureur voorspoedig verloopt.

Het is echter nog niet bekend wanneer Massa weer in een Formule 1-bolide zal plaatsnemen. Michael Schumacher zal de Braziliaan tot het einde van het seizoen bij Scuderia Ferrari vervangen. De Duitser, die in zijn carrière zeven keer wereldkampioen werd, bereidt zich momenteel voor op zijn rentree in de koningsklasse van de autosport.

Bekijk hier een video over Massa van de FOK!frontpage