Bourdais kwaad op Kovalainen

Scuderia Toro Rosso-coureur Sébastien Bourdais is na de race in Groot-Brittannië woest op Heikki Kovalainen. Iets na halverwege de race kwamen de Fransman en de Fin in botsing met elkaar, wat voor beiden einde race betekende.

Bourdais kampte met een gebroken voorvleugel, terwijl Kovalainen een lekke linkerachterband kreeg. Beiden reden nog wel enkele ronden door, maar de schade van de crash bleek dusdanig te zijn dat ze hun auto's in de pitbox moesten parkeren.

"Hij veranderde zijn lijn drie keer," klaagde Bourdais. "Hij zat aan de binnenkant, buitenkant en weer aan de binnenkant. Bij de derde keer raakten we elkaar. Ik weet niet wie er voor verantwoordelijk is, maar het ziet dom uit als je voor plaats zeventien aan het vechten bent."

Kovalainen liet in Stowe zijn teamgenoot Lewis Hamilton voorbij, maar kreeg direct daarna Bourdais in zijn nek. "Ik probeerde me te verdedigen, maar Bourdais reed gewoon tegen de linker achterzijde van me aan. Ik was niet afgeleid door Hamilton, maar hij had zijn banden gewoon op temperatuur en hij had minder brandstof aan boord, waardoor hij mij in bocht zeven in kon halen. Ik sloot achter hem aan en zag voor bocht acht iemand in mijn spiegels opdoemen. Daarna voelde ik dat iemand me raakte en ik een lekke linkerachterband had. Game over."