[Giro] Team Milram maakt selectie bekend

Team Milram is de laatste ploeg, die zijn selectie voor de Giro d'Italia bekend heeft gemaakt. De Italiaanse wielerronde start op 9 juli met een ploegentijdrit over bijna 21 kilometer.

Luca Barla is de enige Italiaan in de selectie van Team Milram. Daarnaast fietsen er ook één Oostenrijker en zeven Duitsers mee. Ook Robert Förster en Markus Fothen zullen aan de start van de rittenkoers verschijnen.

"Ik heb veel plannen, die ik in de Giro d'Italia wil uitvoeren. Daarnaast hoop ik op een goede eindklassering," aldus Thomas Rohregger, die in de Giro d'Italia zal debuteren. "Ik ben helemaal fit en voelde me tijdens de Ronde van Romandië erg goed. Bovendien ben ik extra gemotiveerd tijdens de etappes, die door Tirol komen."

Rohregger, die bovendien als kopman van Team Milram zal fungeren, heeft er in elk geval zin in. "De Italiaanse wielerronde is mijn eerste grote etappekoers en is voor elke wielrenner een hoogtepunt, dus ook voor mij."


Volledige Giro-selectie Team Milram:

Luca Barla, Robert Förster, Markus Fothen, Thomas Fothen, Martin Müller, Thomas Rohregger, Matthias Ruß, Ronny Scholz en Björn Schröder

Submitter:  Bron: FOK!sport