Wisgerhof: "Deksel op de neus"

NEC speelde vrijdagavond met 1-1 gelijk tegen FC Twente. Voor Twente-speler Peter Wisgerhof had het duel een speciaal tintje. Voor de winterstop stond hij namelijk nog onder contract bij de Nijmegenaren.

In de eerste helft was Twente heer en meester. In het tweede bedrijf van het duel kregen de Tukkers het moeilijk. Uiteindelijk kwam NEC in de tweede helft nog op gelijke hoogte. "Het was inderdaad een groot verschil tussen de eerste en de tweede helft”, aldus Wisgerhof na afloop van het duel tegenover Eredivisie Live. De verdediger vervolgt: “We waren beter, maar stootten niet door. Dat is het probleem. We kregen de deksel op de neus gedrukt.”

In de tweede helft scoorde Elia, maar de rappe aanvaller stond volgens de scheidsrechter buitenspel. Na afloop waren er veel twijfels bij de beslissing van de leidersman. "Het is zuur dat het doelpunt van Elia misschien geen buitenspel was. Maar we kunnen er nu niets meer aan doen. Ik kan me er wel druk om maken, maar dat helpt niet meer.”

Op dit moment bezet Twente nog altijd de tweede plaats op de ranglijst. “Het is een spannende competitie. Gelukkig spelen we nog tegen onze concurrenten", aldus Wisgerhof.