Glock: "Zware race in Maleisië"

Timo Glock wil ook komend weekend, tijdens de Grand Prix van Maleisië, weer punten pakken. De coureur van Toyota eindigde in het openingsweekend in Melbourne als vierde, nadat hij vanuit de pitstraat moest starten.

"Ik heb nog niet zoveel gereden in Maleisië, doordat ik in 2008 al vroeg uit de race lag," liet Glock in een reactie weten. Hiermee refereerde de Duitser naar de botsing met Nico Rosberg, die vorig seizoen in de eerste ronde al plaats vond. "Maar van de trainingen en de kwalificatie weet ik nog dat de omstandigheden daar vrij extreem zijn. Het zal dus een zware race worden, ook voor de auto, maar gelukkig weet ik me vaak snel aan te passen aan dat soort omstandigheden."

"Voordat het seizoen begon, zei ik al dat onze auto er vrij goed uit zag," vervolgde Glock zijn verhaal. "Onze prestaties in Australië hebben nu bevestigd dat we een redelijk goede wagen hebben. Het is geweldig om vast wat punten achter mijn naam te hebben en mijn doel voor komend weekend is natuurlijk om daar nog wat punten aan toe te voegen. En volgens mij hebben we alle reden om optimistisch te zijn."