FC Utrecht vraagteken voor Calderwood

Jimmy Calderwood is naar eigen zeggen gevleid door de geruchten die hem in verband brengen met de functie van trainer bij FC Utrecht en Norwich City. Momenteel is de Schot manager bij Aberdeen.

Doordat Norwich vorige week Glenn Roeder als hoofdtrainer ontsloeg wordt Calderwood in verband gebracht met de baan. Ook gaan de geruchten dat de voormalig trainer van Willem II en NEC bij FC Utrecht aan de slag zou kunnen gaan als opvolger van Wim van Hanegem. Volgens Calderwood moet een club echter wel met 'iets speciaals' aan komen zetten wil hij Aberdeen verlaten.

"Ik heb niets officieels gehoord van Norwich of Utrecht, al moet ik toegeven dat ik een paar keer gebeld ben voor de vacature bij de Nederlandse club, aldus de Schotse oud-speler, die in Nederland actief was voor Sparta, Willem II, Roda JC en Heracles Almelo. "Mensen hebben contact met mij opgenomen, maar ik weet niet zeker of zij wel officieel aan de club zijn verbonden. Het heeft geen zin te reageren op iets dat er wellicht helemaal niet is. Het is vleiend om in verband gebracht te worden met twee goede clubs, want het geeft aan dat we iets goeds doen bij Aberdeen. Dit is echter ook een mooie club, en er zou echt iets speciaals moeten komen wil ik hier vertrekken."