Spurs willen Materazzi

Marco Materazzi staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur. De zaakwaarnemer van de verdediger meldde dat de Engelse club zich heeft gemeld voor de diensten van de Italiaan.

Naar verluidt heeft Spurs-coach Harry Redknapp vier spelers van Internazionale op zijn verlanglijstje. Naast Materazzi heeft de trainer ook interesse in Nicolas Burdisso, Patrick Vieira en Mario Balotelli. Bronnen in Engeland meldden dat Burdisso al bijna binnen is, en dat de Londense club ruim acht miljoen euro neertelt voor de Argentijn.

Naast Tottenham zijn ook Manchester City en Portsmouth geïnteresseerd in Materazzi, die in het seizoen 1998-99 al in Engeland speelde namens Everton. De spijkerharde verdediger is inmiddels 35 en zijn contract loopt nog anderhalf jaar door.

"Er is interesse in Engeland en ik kan melden dat Tottenham de afgelopen dagen serieuze interesse heeft getoond", zegt Claudio Vigorelli. "We zitten in een vroeg stadium, zij zijn in gesprek met Inter en zullen Marco eventueel een contract aanbieden. Dan is het aan de club en Marco te beslissen om akkoord te gaan of niet."