Enoh en Bréchet fit voor Ajax - PSV

De Kameroense middenvelder Eyong Enoh van Ajax lijkt op tijd fit voor de topper tegen PSV van het komende weekend. Enoh lijkt voldoende hersteld van een liesblessure, die hij opliep in de wedstrijd tegen SC Heerenveen. Aan PSV-zijde is ook goed nieuws, Jérémie Bréchet lijkt weer fit te zijn.

Maandagavond speelde Enoh mee met Jong Ajax tegen Jong PSV (1-2). De Kameroener speelde 75 minuten mee en maakte een sterke indruk, net zoals hij dat deed in het eerste van de Amsterdammers. Door de blessure van Klaas-Jan Huntelaar is Darko Bodul aan de selectie toegevoegd. Hij speelde tegen Jong PSV alleen de tweede helft.

Bij PSV lijkt verdediger Bréchet fit genoeg om mee te spelen in de topper aanstaande zondag. De Franse verdediger kampt al enkele weken met een bovenbeenblessure die hij opliep tijdens de competitiewedstrijd tegen Roda JC (2-3). Donderdag brengt Bréchet een bezoek aan het ziekenhuis alwaar een scan zal worden gemaakt van zijn been. Wanneer hier niets op te zien is zal hij kunnen spelen tegen Ajax.