F1-manager - de prijzen dit jaar

Na het besluit van toch doorgaan met de F1-manager, maar dan zonder enige garanties en met maar één mogelijkheid om eventuele fouten in de puntenberekening te herstellen, volgt hier het besluit wat we doen met de prijzen die er te winnen zijn. Ook vind je hier iets over de teamsamenstellingen.

Prijzen
Omdat er een grote mate van oneerlijkheid ingeslopen is de afgelopen tijd, vinden we het eigenlijk niet passen om de prijzen uit te keren aan de hand van de ranglijst. Daarom gaan we de prijzen verloten onder een bepaald aantal actieve users. Hoe we dat aantal precies bepalen, moeten we nog even bezien. Maar als je nog kans wil maken op de toffe prijzen die te winnen zijn, zorg dan dat je een beetje actief meedoet de laatste zeven races.

Wil je niet meer meedoen, verwaarloos dan je team of zet alles naar Super Aguri-onderdelen, daar ontvang je 0 punten voor.

Teamsamenstelling
Over de teamsamenstelling het volgende: het lijkt een beetje willekeur welk team je nu hebt. De een heeft het team van de herstart, de ander dat van na Hongarije en weer een ander iets dat hij nooit had. Daar gaat niets aan veranderen, hoe lastig dit ook mag zijn. Het is niet bekend waarom dit zo gebeurd is. De vraag van een aantal users of er nog een compensatie komt, moet negatief beantwoord worden. Je zult het dit seizoen moeten doen met minder budget, en daar toch het beste van moeten maken. Het is vast nog een hele uitdaging om dat te doen.

Wil je nog weten of je huidige budget klopt? Check dan F1-manager: Uitleg over budgetten voor de uitleg. De race van Duitsland heeft wel meegeteld, dus die moet je meetellen bij je totaalpunten waarmee je berekend wat je verdiend hebt met die punten. Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje met een lijst van al je wissels en je profiel/ID-nummer naar sport@fok.nl.

Wil je toch wat kwijt over dit nieuws: je kunt al je opmerkingen natuurlijk in een reactie hieronder zetten, maar ook staat de Feedbackoptie voor je open en je kunt een e-mail sturen aan FOK!sport. Ook op het SPT-forum is een F1-managertopic. Voldoende plek om je te uiten.

Net als in het vorige bericht: Laten we er met ons allen het beste ervan maken en we wensen je nog veel plezier met de FOK!sport F1-manager!


Let op! Je kunt je team nog aanpassen tot zaterdag 23 augustus 0:01 uur. Dan is de Grand Prix van Europa, in Valencia.

Submitter:  Bron: FOK!sport