Button: "Teleurstellend"

Rubens Barrichello en Jenson Button vragen zich vast al of er nog wat te behalen valt dit seizoen. De heren wisten niet verder te komen dan Q1 tijdens de kwalificatie van vandaag. Ze moeten toch rekenen op gevechten in de achterhoede, tenzij er regen zou vallen.

Barrichello vatte het als volgt samen: "Het is jammer dat we niet verder zijn gekomen in de kwalificatie, maar ik vrees dat dit wel een goede weergave is van ons tempo op een droge baan. Ik dacht dat we vijftiende waren, tot het begon te regenen. Helaas regende het precies op de plaats waar ik was, waardoor ik mijn tijd niet kon verbeteren, maar anderen wel. Voor morgen verwachten we regen, waardoor er veel mogelijk is als we uit de problemen blijven."

Teamgenoot Jenson Button was niet veel vrolijker: "Dit was een teleurstellende kwalificatie voor mijn thuisrace. De korte regenbui kwam precies op het verkeerde moment en in mijn laatste run op een volledig droge baan had ik last van verkeer. Ik kon in mijn laatste poging mijn banden niet goed opwarmen en dat maakte het niet eenvoudiger op een vochtige baan. We zijn gewoon niet zo snel op een droog circuit. Hopelijk kunnen we morgen in de regen wel wat leuks laten zien."