Honda moet aan de bak

Tijdens de eerste twee trainingen in Canada was het resultaat niet als gewenst bij Honda. In vrije training één stond Rubens Barrichello achttiende en Jenson Button twintigste. Na de tweede vrije training vinden we de Brazilaan als dertiende terug en moeten we voor de Brit naar de negentiende plek kijken.

Barrichello is tevreden over het werk wat hij heeft kunnen doen."We hebben geprobeerd om de auto te laten werken met weinig downforce, om zo wat harder te gaan. We hebben een betere afstelling, maar de achterkant is nog niet echt stabiel. We weten nog niet waar we staan, dit weekend, maar ik ben tevreden met de geboekte progressie."

Button ziet het somber in na de vrijdag. "Het was een zware dag voor ons en we moeten begrijpen hoe dat komt, als we dit weekend nog ergens willen komen. De balans was belabberd en de auto was amper te besturen. De achterkant was erg nerveus, waardoor ik veel overstuur had en we gewoon totaal niet snel waren. Er is nog veel werk te doen, willen we nog iets kunnen maken van de kwalificatie en de race."