[NBA] Bryant trefzeker in verloren wedstrijd

Sinds de blessure van Pau Gasol van de Lakers loopt het niet goed voor de ploeg uit Los Angeles. Gisteravond werd er met 114-111 thuis verloren van de Memphis Grizzlies.

Kobe Bryant, de ster van de Lakers, kreeg twee technische fouten in de vorige wedstrijd voor opmerkingen op de scheidsrechters. Hij moest het veld verlaten en de Lakers verloren de wedstrijd zonder hun grote leider. Bryant had wat goed te maken voor de fans, dat waren zijn woorden voor de wedstrijd. Hij begon de wedstrijd uitstekend met de gedrevenheid die je van hem verwacht. Hij scoorde 53 punten en pakte nog eens tien rebounds. Dit was de enige pluspunt van de jongens in purple and gold. De Sloveen Sasha Vujacic scoorde veertien punten maar had maar liefst zeventien pogingen daarvoor nodig.

Bij de Grizzlies was de score wat eerlijker verdeeld. Topscorer bij de ploeg uit Memphis was Rudy Gay met 28 punten. De Serviër Darko Milicic scoorde twintig punten en pakte twaalf rebounds. De voormalige Laker Kwame Brown kwam niet aan spelen toe. De blessuregevoelige center, die ooit door Michael Jordan als de nieuwe Shaquile O’Neal gezien werd, had een glimlach op zijn gezicht terwijl hij naar het scorebord keek.

Uitslagen in de NBA

ThuisUitUitslag
Los Angeles LakersMemphis Grizzlies111-114
Seattle SonicsCharlotte Bobcats93-96
Sacramento KingsWashington Wizards108-114
Milwaukee BucksOrlando Magic86-103
Utah JazzLos Angeles Clippers121-101
Toronto RaptorsNew York Knicks103-95
Philidelphia SixersPhoenix Suns93-107
Indiana PacersNew Jersey Nets123-115
Boston CelticsNew Orleans Hornets112-92
Atlanta HawksChicago Bulls106-103
San Antonio SpursMinnesota Timberwolves99-84