Fledderus niet tegen Feyenoord

Mark-Jan Fledderus kan aanstaande donderdag, tijdens het bekerduel tegen Feyenoord, niet spelen. De middenvelder van FC Groningen heeft namelijk een blessure aan zijn kuit. Ook Marnix Kolder en Paul Matthijs zullen de wedstrijd met de Rotterdammers aan zich voorbij laten gaan.

Ron Jans, de trainer van de Groningse formatie, kijkt uit naar het treffen met Feyenoord. De oefenmeester hoopt ook dat zijn ploeg het verlies tegen NEC (5-1) heeft kunnen verwerken. "Bekerwedstrijden zijn altijd speciaal, en helemaal tegen Feyenoord. Bij de loting waren Ajax-uit en Feyenoord-uit de zwaarste wedstrijden die wij konden loten. Nu wij Feyenoord treffen in Rotterdam hebben zij natuurlijk ook een pittige tegenstander aan ons. Wij hebben zelf iets recht te zetten na zondag. En voor Feyenoord geldt dat ze iets goed te maken hebben na de 2-0 nederlaag tegen FC Twente."

De trainer van de Groningers vervolgde: "Van onszelf uitgaande moeten we agressiever spelen, met meer tempo, meer duelkracht en verder vooruit dan afgelopen zondag. We hebben de fouten van zondag als groep goed doorgesproken en eigenlijk wil iedereen het liefst zo snel mogelijk weer voetballen", liet hij in een reactie weten.