Albers: "We komen de problemen wel te boven"

Voor Christijan Albers waren het vrijdag en zaterdag geen echte leuke dagen. Op vrijdag begaf zijn motor het al, de zaterdagochtend verliep niet vlekkeloos en ook tijdens de kwalificatie waren er problemen.

Eerst een spin, daarna hydraulische problemen wat de Nederlander belette een tijd te klokken. “Het was een slechte dag voor me en het was erg jammer dat we niet meer konden doen. Door alle problemen konden we geen voordeel pakken van de omstandigheden maar ik ben ervan overtuigd dat we de problemen te boven komen en een goede race kunnen rijden,” aldus de Nederlander.

Zijn teamgenoot Adrian Sutil was de snelste in de derde vrije training. “Het was erg verrassend mijn naam bovenaan de tijdenlijst te zien. Tijdens de kwalificatie deden de banden het erg goed en zat ik dicht bij de 17e plaats. In een poging mezelf te verbeteren reed ik een goede eerste sector, maar daarna werden de banden minder en kon ik het niet volhouden helaas. Maar over het algemeen was het een goede dag en ik hoop dat ik morgen in de race verder naar voren kan komen.”