Uitslagen Italie Speelronde 17

Sterspeler Adriano van Internazionale heeft gisteren, tijdens de wedstrijd tegen Empoli (4-1), korte tijd het bewustzijn verloren. Dit gebeurde na een botsing met een speler van de tegenpartij. Na twee minuten was de Braziliaan weer bij kennis.

Na een kwartier spelen botste Adriano en Empoli-speler Andrea Raggi met de hoofden tegen elkaar. Volgens de medische staf van Inter was de Braziliaan het bewustzijn in de lucht al verloren. De ploeg uit Italië miste de aanvaller, die na de botsing gewisseld werd, nauwelijks en boekte een mooie overwinning op Empoli.

Adriano bracht Inter na drie minuten spelen nog wel op voorsprong. De andere doelpunten werden gemaakt door Julio Ricardo Cruz, Luis Figo en Obafemi Martins. Ighli Vannucchi deed wat terug voor Empoli. Omdat ook koploper Juventus zijn wedstrijd tegen Siena won (2-0) bleef het verschil tussen de nummer één en twee in de Serie A acht punten.