Seahawks verpulveren Eagles

De Seattle Seahawks lieten maandagavond niets heel van de verdediging en de aanval van de Philadelphia Eagles. Met drie normale touchdowns, twee na interceptions en één na een fumble return kwamen de Eagles op elk vlak tekort om iets in te kunnen brengen tegen de Seahawks.

Mike Holmgren sprak zijn verdediging er afgelopen week op aan dat ze te veel yards weggaven tegen de 49ers en de Giants. De spelers pikten deze woorden goed op met goed spel als ze moesten verdedigen. Andre Dyson en rookie Lofa Tatupu scoorden touchdowns nadat ze ballen gevangen hadden die bestemd waren voor spelers van de Eagles.

Dyson had 72 yards nodig voor zijn touchdown na de interception en Tatupu 38 yards. Dyson pakte in het derde kwart ook nog een fumble op en liep 25 yards voor een touchdown. De openings touchdown kwam op naam van Bobby Engram na een 11 yard pass van Matt Hasselbeck. Shaun Alexander scoorde beide overgebleven touchdowns in het tweede kwart met een 1 yard en een 2 yard run.

Het was de slechtste partij voor Philadelphia sinds een 38-0 nederlaag tegen Seattle als seizoensopener van 1998. Nadat Dyson zijn fumble return touchdown scoorde liep het stadion leeg en de meeste van die mensen waren alleen maar gebleven omdat nummer 92 van Reggie White retired werd tijdens de rust.