Punten 13e ronde

Hieronder de punten van de 13e ronde van de FOK!voetbalmanager. Een bewogen week, wedstrijden die moesten worden uitgesteld wegens het slechte weer, en het onverwachte overlijden van David Di Tommaso van FC Utrecht op slechts 26-jarige leeftijd. Maar zoals jullie ook weten gaat het leven ook gewoon door.

Weekwinnaar deze week was toinecents met 81 punten, een punt meer dan de tweede plaats, die door drie users gedeeld wordt, BassieD, Dada en Leafste.

In het algemeen klassement gaat BassieD met 602 punten aan de leiding. DeVinger volgt op 4 punten achterstand als tweede. bork steeg naar de derde plaats en heeft nu 582 punten voor -Schorpioen- met 571 punten. De vijfde plaats wordt gedeeld door paulkoop en qwertyplok, beide hebben 570 punten.

Bij de subleagues ging de weekwinst naar Twijzel boppe met 66 punten. vlugterleague eindigde met 63 punten als tweede. De derde plaats is voor twee teams, Tha League en Dodo Club hebben allebei 62 punten.

In het algemeen klassement gaat Scribbly aan de leiding met 523 punten, tweede staat II Mondo en de derde plaats wordt ingenomen door Tha League met 519 punten.

Foutje ontdekt? Stuur dit via de Feedback naar FOK!sport. Op deze manier wordt dat het snelst behandeld.

Voor de volgende ronde kan je nog wisselen tot vrijdag 2 december 18:00 uur.