Williams teleurgesteld

Net als bij de Grand Prix van Frankrijk konden de beide Williams-wagens zondag geen potten breken, Mark Webber en Nick Heidfeld eindigden respectievelijk als elfde en twaalfde op ruim een ronde achterstand op de winnaar Juan Pablo Montoya.

"We wisten dat het moeilijk zou gaan worden. maar dit is absoluut niet de positie waar ik wil finishen, wij moeten veel beter kunnen. Het is nodig dat we gaan testen, en dat gaan we deze week ook doen in Jerez. Over mijn race: Ik had een aardig goede start en ik behield mijn positie. Ik moest hard vechten om Coulthard, Klien en Villeneuve achter me te houden en ik ben blij dat ik daarbij in geslaagd ben, ook omdat er een hoop onbalans in me wagen zat," aldus Heidfield.

Teamgenoot Mark Webber vond het ook een erg lastige race. "Als je van de elfde positie start weet je dat het moeilijk gaat worden, behalve als je een goede wagen hebt”, liet de Australiër weten. “Echter hebben we die op dit moment niet. Het was een moeilijke dag voor ons aangezien de omstandigheden bijna het zelfde waren als in Frankrijk. We missen vorm en er staat een hoop te doen om die terug te krijgen."