Michael heeft geen kans volgens Ralf

Ralf Schumacher zei in een interview met Bild dat zijn broer geen kans heeft om zondag de GP van Australië te winnen. De reden hiervoor is volgens Ralf dat de Ferrari’s op dit moment niet goed genoeg zijn.

Ferrari heeft besloten om het seizoen te beginnen met een aangepaste auto van vorig seizoen. Hiermee verkleint het team zijn eigen kansen voor de overwinning vindt de jongste Schumacher. Ralf: "Mijn broer kan hier niet winnen, de auto is op dit moment gewoon niet goed genoeg. Ferrari heeft niet genoeg vooruitgang met deze auto geboekt, dit terwijl andere teams dat juist wel hebben gedaan. Vooral de banden zijn een zwak punt, tijdens tests is duidelijk naar voren gekomen dat de Michelin’s superieur zijn."

Over zijn eigen kansen op de overwinning zei de Toyota rijder: "Als mijn broer hier kan winnen dan kan ik dat ook." Toch denkt hij dat de favorieten Kimi Räikkönen en Juan Pablo Montoya zijn. Schumacher: "Raikkonnen en Montoya zijn op dit moment beter, ze zullen dan ook als eerste twee over de finish gaan."