Drie nieuwelingen voor CSC

Op dezelfde dag dat Bartoli zijn afscheid van het wielrennen en dus van CSC bekend maakte, maakt de ploeg bekend drie nieuwe renners te hebben gecontracteerd.

Met de hoop dat er een extra sponsor er bij de ploeg bij zou komen werd lange tijd gewacht met het contracteren van extra aanwinsten door CSC. Nu hebben ze toch drie extra renners gecontracteerd. De Australische baanrenner Luke Roberts, de van de BankGiroLoterij-ploeg komende Allan Johansen en de Duitse neo-prof Christian Müller zijn aan de ploeg toegevoegd.

Riis toonde zich blij met de drie renners: "Je kan Michele Bartoli niet vervangen en dat is ook niet wat we proberen te doen. Deze drie renners versterken ons team in verschillende opzichten. We hebben al sinds de lente op Luke Roberts gelet en ik denk dat hij een boel mensen gaat verrassen. Ik ben ervan overtuigd dat hij zijn kracht kan omzetten van de baan naar de weg."

"Christian Müller is een nieuwe renner, maar hij behoort tot de besten van de renners onder de 23 jaar. Ik denk dat Allan Johansen een geweldige toevoeging voor het team zal zijn. Hij is een echte winnaar, wat een van de redenen is waarom we hem hebben gekozen. Allan versterkt vooral onze groep renners voor de klassiekers en het is spannend om te bekijken wat hij tijdens de grote eendaagse wedstrijden kan doen."