Jordan wil Heidfeld in een Williams

Eddie Jordan hoopt Nick Heidfeld een stoeltje bij Williams te kunnen bezorgen. Jordan ziet een mooie toekomst voor Heidfeld weggelegd als hij daar zou kunnen gaan rijden.

Ralf Schumacher deed het eerder en nu ziet Eddie Jordan een overstap van Jordan naar Williams in 2005 ook wel zitten. Daarmee lijken de geruchten, dat Eddie Jordan de band met Mercedes wilde verbeteren door het aantrekken van Nick Heidfeld, uit de wereld.

Eddie Jordan vertelde: "Het is mijn doel om Heidfeld bij Williams onder te brengen. BMW heeft een Duitse coureur nodig in hun team. Net als bij Mercedes, alleen zij begrepen dat niet en daarom hebben ze Nick laten gaan. Als zij wel een Duitse coureur in hun team wilden hebben, dan waren Michael en Ralf Schumacher ze ook opgevallen in hun vroege jaren en hadden ze nu de topcoureurs in dienst gehad. Maar helaas voor hun gaven ze niets om een Duitse coureur en ik denk dat ze een grote fout gemaakt hebben."

Volgens Eddie Jordan hoefde Nick Heidfeld geen geld mee te brengen voor zijn plaats: "Nick wordt niet betaald als hij rijdt, maar hij hoeft ook geen geld mee te nemen om te rijden, zoals velen anderen in de Formule 1 wel moeten," zegt Eddie. "Ik zal geld moeten verdienen met onze coureurs, dus als ik een coureur in een topteam kan krijgen zal ik dat zeker niet tegenhouden."