Van Persie wekt irritatie Lodewijks

Keeper Patrick Lodewijks heeft kritiek geuit op het optreden van Robin van Persie in het duel met PSV van afgelopen zondag. Van Persie liet niets zien in de ogen van de keeper.

Lodewijks uitte zijn woorden in het Algemeen Dagblad: "Een wisselspeler moet zich in die paar minuten laten zien en dat is de enige manier om een basisplaats te krijgen. Dat zal ik hem nog eens duidelijk maken."

De keeper is niet de eerste dit seizoen die van Persie bekritiseert. Trainer Bert van Marwijk kan al niet meer door een deur met de middenvelder. Van Persie, die zelf graag naar het buitenland zou gaan, krijgt derhalve nog weinig speeltijd. Als invaller tegen PSV sloofde hij zich in zijn vijf (!) speelminuten niet uit. Hij wist daarin een aantal keer de bal in te leveren.

Update 22.00 uur
De middenvelder pakte vanavond zijn revanche. Met twee doelpunten schoot hij in Eindhoven Jong Feyenoord naar de Amstel Cup finale. Jong PSV werd met 0-2 verslagen. Voor Jong Feyenoord speelden ook Danko Lazovic, Sebastián Pardo, Gill Swerts en Jorge Acuña de wedstrijd mee.