Barcelona in de winning mood

de nederlaag tegen Celtic van afgelopen week heeft Barcelona niet gedeerd. In de Primera Division werd wederom gewonnen, ditmaal bij Real Murcia (0-2).

Fc Barcelona kwam dit jaar stroef uit de startblokken, trainer Frank Rijkaard moest vrezen voor zijn baan. Hoe de spelers ook geschoven werden, het plaatje paste niet. Na het aantrekken van Edgar Davids is het tij echter gekeerd. De Barcelonezen hebben nu acht competitieduels op rij gewonnen.

Tegen Murcia was Barcelona als vanouds dominant. Javier Saviola zette al in de vierde minuut een doelpunt op het bord. Ronaldinho zorgde in de tweede helft voor de veilige 0-2 marge.

Na deze zege klimt Barcelona door naar de derde positie. Deportivo La Coruña moest op bezoek bij Real Mallorca de drie punten achterlaten (4-2). Ook op Real Madrid liep Barca punten in, 'de koninklijke' speelde zaterdag al 1-1 tegen Real Zaragoza. De achterstand op de lijstaanvoerder bedraagt echter nog altijd negen punten.