Jos woensdag gepresenteerd

Mark, Thabuz en Das wisten ons vandaag het volgende te melden:
F1racing weet vandaag te melden dat Jos Verstappen dinsdag de laatste besprekingen met Jordan zal hebben en woensdag zal worden gepresenteerd.

Vandaag zou Eddie Jordan voor 11 uur ingaan op de vragen van Trust-directeur Perridon. Deze antwoorden zouden beslissend zijn voor de verdere ondehandelingen. Blijkbaar zijn de antwoorden positief geweest.

Hoewel het management van Verstappen nog steeds nog steeds niks wil toegeven, lijkt het er wel op dat de aankondiging, dat Jos Verstappen komend seizoen voor Jordan zal rijden, snel zal komen. Dinsdag zullen Verstappen, Perridon en Jordan nog onderhandelen over een aantal details, maar dat lijkt slechts een formaliteit. Daarna valt een officiële mededeling te verwachten.

Als dinsdag de onderhandelingen direct worden besloten, dan kan woensdag de presentatie van Jos Verstappen bij Jordan plaatsvinden. Het kan echter ook zijn dat men tot na de test op het circuit van Barcelona wacht met de officiële presentatie.

Update:
De belangrijkste hobbel tijdens de onderhandelingen schijnt de duur van het contract te zijn. Jos Verstappen wil graag een contract voor twee jaar, maar Jordan wil eigenlijk niet verder gaan dan een contract voor één jaar.