Villeneuve ziet niets in 'shoot-off'

Jacques Villeneuve is woest over het voorstel dat er voor het tweede stoeltje bij BAR eventueel een shoot-out zou moeten worden gereden.

Ferrari412T2 wist ons vandaag het volgende te melden:

Er wordt de Canadees verweten dat hij zich, ondanks contractuele afspraken, niet actief genoeg inzet voor de sponsors. Ook heeft hij te kampen met tegenvallende resultaten. Om te bewijzen dat hij het wel kan, kwam teambaas Dave Richards gisteren met het plan om op het circuit van Bahrein een zogenaamde 'shoot-out' te doen, waarin Villeneuve het zou moeten opnemen tegen zeven andere coureurs.

Villeneuve zit dit echter helemaal niet zitten. Ik heb nog nooit zo hard gewerkt in mijn leven als dit seizoen", verklaarde hij. "Als mijn houding een probleem is, dan is er geen houding die David kan overtuigen." Richards verwacht echter wel een verandering in Villeneuve's houding: "Jacques is niet volledig buiten beeld, maar we hebben hem gezegd dat we belangrijke veranderingen in zijn houding verwachten als hij ons ervan wil overtuigen dat hij de coureur is die ons team nodig heeft."

De belangrijkste kandidaat voor de vrij te komen plek bij BAR is nog steeds Takuma Sato.