Real Madrid lacht andermaal het laatst

Real Madrid haalde vandaag opnieuw punten uit de hemel, het sterrenelftal stond in blessuretijd met 1-1 gelijk, maar scoorde alsnog twee treffers, 3-1.

Rayo Vallecano, de derde club van Madrid, kwam al in de 7e minuut op een 0-1 voorsprong door Luis Cembranos. Real Madrid had wederom moeite met scoren en lukte dat uiteindelijk pas vijf minuten voor tijd, toen Fernando Morientes de gelijkmaker binnentikte. Enkele weken geleden haalde Real het kunststukje al eens eerder uit om uit geslagen positie op de valreep terug te komen. Nummer voorlaatst Vallecano kreeg absoluut te weinig. Het had er alle schijn van dat Real Madrid zich spaarde met oog op het Champions League duel met Manchester United van aanstaande dinsdag. Real Madrid verloor thuis voor het laatst in november 2000 een competitieduel.