Weber: "Pers oorzaak prestaties Ralf"

De slechte prestaties van Ralf Schumacher zijn, volgens zijn manager Willi Weber, te wijten aan de verhalen die door de pers naar buiten zijn gebracht over de Duitser.

HPoi wist ons vandaag het volgende te melden:

Door het opsteken van allerlei wilde verhalen, gericht op het privéleven van de Duitser, kon Ralf zich niet voor de volle honderd procent focussen op het racen.

"Het was heel moeilijk voor Ralf. In de wagen is alles ok met hem, maar daarbuiten was er heel wat te doen rondom zijn figuur. Dat vreet aan hem. Hij kan toch niet al deze roddels gewoon uit de krant knippen en doen alsof ze niet bestaan? Denken die kranten dan niet even na over wat ze deze jongen aandoen? Ze kunnen toch niet zomaar leugens publiceren om dan achteraf te zeggen dat ze zich 'vergist' hebben. Ralf is ook maar een mens. Deze hele situatie laat hem niet ongevoelig en beïnvloedt zijn prestaties," aldus Willi Weber in de Sunday Mail.

"Gezien de omstandigheden bracht Ralf het er in Maleisië nog heel goed af. Verder weten we allemaal dat Ralf 100% gemotiveerd is en een toekomstige wereldkampioen is. Hij moet alleen het juitse materiaal krijgen."