Laatste seizoen Ralf Schumacher bij Williams?

Shibber wist ons vandaag het volgende te melden:

Het Duitse sportblad Sport Bild beweert dat Ralf Schumacher dit jaar voor het laatst in de Williams zal rijden. Zij beweren zelfs dat Williams al op zoek is naar een vervanger.

Dat het niet altijd goed liep tussen Williams en de duitser was al langer bekent. Zo maakten beide partijen zich vaak schuldig aan kritiek over en weer. Nu schijnt de duitser het zo bont gemaakt te hebben, dat Schumachter volgend jaar zels niet meer welkom is bij het team. Dat zegt het team na een uitspraak van technisch directeur Patrick Head. Hij zei dat Ralf het in 2003 beter moest gaan doen.

Ook de F1-test van Nico Rosberg wordt door Sport Bild als een onrustwekkend teken beschouwd. Het blad denkt dat Williams de zoon van ex-wereldkampioen Keke Rosberg al even laat testen om te kijken of hij Schumacher in 2004 kan vervangen.

Ook lijkt het loon van Schumacher in probleem geworden te zijn. Zo verdient hij veel meer als teamgenoot Montoya, terwijl hij hoger in het kampioenschap is geeïndigd als Schumacher. En met de economische terugval, lijkt dit geld bij Williams hard nodig geworden.