Japanse developers zetten facetracking in voor upskirts

Voor veel Japanners is één van de grotere plezieren in het leven het onder een rokje kijken bij een schone dame, als het even kan een barely legal schoolmeisje. Nu is men in Japan niet gek en weten ze dat er weinig vrouwen zijn die dit echt een goed idee vinden, vandaar dat er vele erotisch getinte videogames zijn te vinden in het land van de Rijzende Zon. En met een nieuwe techniek zijn die games nu realistischer!

Japanse developers hebben namelijk ontdekt dat je met behulp van een webcam en face-tracking software kan zien waar iemand naar kijkt en ook hoe het beeld moet bewegen als het hoofd beweegt. Met behulp van de software wordt het dus mogelijk om bijvoorbeeld achter een digitaal karakter te kijken door je hoofd zijwaarts te bewegen. Natuurlijk werkt dit niet alleen op het horizontale vlak, maar ook op het verticale.

Dit mooie stukje techniek is nu ingezet om virtuele meisjes in de flamoes te kijken. Door je hoofd naar beneden te bewegen verandert het beeld met je mee en blijkt dat er inderdaad een slipje verborgen gaat onder dat korte digitale rokje. Digitale pornografie is dus weer een stapje realistischer geworden!


Vanaf 1:25 komt de techniek in beeld, let ook op de toffe liftmuziek!