Mysterieus Louisiana in beeld

Gedurende de lome, warme zomer van 1902 zijn de inwoners van New Orleans op hun hoede, want hoewel het dodental er nooit echt laag is geweest zijn er de laatste tijd opvallend veel gruwelijke moorden zonder aanwijsbaar motief. Voor een gestoorde massamoordenaar zijn ze dan weer te ingewikkeld. Al snel wordt de aandacht van de FBI getrokken en zij sturen een special agent.

Louisiana Mystery Cases wordt een adventure in een volledig driedimensionale wereld. Er is veel aandacht besteed aan de architectuur om een zo realistisch mogelijk beeld van de wereld in die tijd te schapen. De keuzes die je maakt in gesprekken zullen echt invloed hebben op het verloop van het spel. Ook is er een puntensysteem in het leven geroepen. Dit om spelers aan te moedigen echt na te denken over de te nemen stappen en niet simpelweg op alles te klikken en alles te combineren om zo per toeval op de goede oplossing te komen. Een hoge score zal een extra locatie beschikbaar maken.

Er is nog geen uitgever voor het spel, toch verwachten de ontwikkelaars dat het spel rond de zomer in de winkels zal liggen. In ieder geval op de PC, maar er wordt ook gewerkt aan versies voor Xbox Live Arcade en de PSP.