Sporten is tof, dus Sport Island 2 wordt aangekondigd

Konami heeft vandaag ons gemaild en wel met een goede reden. Er komt namelijk een vervolg op Sports Island, die sinds juni 2008 een enorme succes is. De hoesjes van deze game gaan als warme broodjes over de toonbank. Genoeg redenen voor Hudson en Konami om deel twee te gaan ontwikkelen. U wil kendo, dodgeball en tennis? Dat kan!


Sports Island deel één

Helaas nog geen screenshots, maar wel wat informatie over deze game.Zo krijgt deel twee maar liefst tien nieuwe sportactiviteiten erbij. Volgens Konami zijn deze tien sporten uniek voor het besturingssysteem en zijn de vaardigheden nauwkeurig ontworpen. De tien nieuwe sportactiviteiten zijn, hier volgt een opsomming, als volgt: skiën, tennis, kendo, dodgeball, judo, skaten, ijshockey en petanque. De overige drie sportactiviteiten moeten nog bekend gemaakt worden.


Balletje trappen in Sports Island

Een nieuwe feature in Sports Island 2 is het League System. De game geeft je de mogelijkheid om ingame een avatar te creëren, die je vervolgens kunt gebruiken voor je wedstrijden tegen de computer of je vrienden. Dan weer terug naar het League System, de naam zegt eigenlijk al wat het is. Deze mode is voorzien van toernooien, en dat zegt genoeg.


Curling in Sports Island

Sports Island 2 moet in mei van dit jaar uitkomen voor de Nintendo Wii.