Redstone weg bij Midway, Booty blijft aan als CEO

Shari Redstone heeft afstand gedaan van haar positie als voorzitter van Midway Games. Ze zal vervangen worden door directielid en lid van de controleraad Peter Brown.

De dochter van mediamagnaat Sumner Redstone, die op zijn beurt overigens ook een groot aandeel bezit van Midway, heeft aangegeven dat ze zich wil focussen op haar rol als directeur van familiebedrijf National Amusements Inc. Shari Redstone gaf aan vereerd te zijn de afgelopen vier jaar de directie van Midway te mogen dienen en dat ze door haar recente aanstelling in de directie van National Amusements haar functie bij Midway opgeeft.


Peter Brown is eveneens voorzitter, directeur en CEO van AMC Entertainment, daarnaast is bij bestuurder bij Embarq Corporation, National CineMedia Inc en bij MovieTickets.com.

Naast bovenstaande werd Matt Booty een kleine twee weken aangesteld tot directeur en CEO van Midway Games, waardoor eigenlijk alleen de titel interim verdween. Booty gaf bij zijn aanstelling aan dat ze afgelopen twee kwartalen vooruitgang hebben geboekt om de kosten binnen het noodlijdende Midway te drukken en dat hij samen met de rest van zijn management team vastbesloten is om deze vooruitgang voort te zetten en te blijven focussen op een succesvolle uitwerking van de plannen voor het huidige vierde kwartaal en daarna.