Volgens Dyack snappen de meesten Too Human niet

Zo kom je nooit in het nieuws, zo kom je er meer dan je zou willen. Eerder hadden we hier al commentaar van meneer Denis Dyack voor je, nu volgt direct een volgende, interessante uitspraak. Volgens Dyack is de negativiteit op het spel Too Human, welke momenteel gemiddelde scores ontvangt, te wijten aan het feit dat deze personen het spel gewoon niet snappen. Het spel is volgens hem zo uniek en innovatief, dat het te vreemd is voor mensen en zij het door natuurlijk, menselijk gedrag niet kunnen omvatten.

Dit vind hij tegelijkertijd vervelend, maar ook intrigerend. Volgens Dyack zal het spel voornamelijk verkopen door mond-tot-mond reclame. Spelers die het spel snappen zullen anderen vertellen over het spel en ze aansporen het te spelen, waardoor deze dit ook weer verder vertellen.

Of wij het spel bij FOK!games wel of niet snappen zul je nog even moeten afwachten tot we het spel volledig hebben gespeeld en de review voor je klaar hebben staan. Wil je het volledige interview met Denis Dyack lezen, dan kun je dat doen door hier te klikken.