This is Vegas verschijnt niet meer in 2008

Helaas voor de mensen die hoopten dit jaar nog hun gok-imperium wilde opbouwen in Las Vegas, Midway heeft bekend gemaakt dat de game is uitgesteld naar 2009. Waarom de game deze herfst niet meer uitkomt heeft het bedrijf niet aangegeven. Volgens Matt Booty, CEO van Midway, heeft het bedrijf de beste line-up voor de feestdagen in jaren. Of het er dan ook mee te maken heeft dat Midway niet te veel tegelijk wil lanceren, of de game gewoon niet af is, is niet duidelijk.

Midway is berucht geworden voor het uitstellen van games. Vorig jaar leed het bedrijf al flinke extra verliezen, doordat grote games zoals Unreal Tournament III, maar niet uitgebracht werden. Uiteindelijk moest de ontwikkelaar in 2007 daardoor vooral teren op de John Woo actiegame Stranglehold, die hoewel hij goed verkocht, ook de financiële resultaten niet kon redden.

In This is Vegas begin je als kleine crimineel in het grote Vegas. Je krijgt te horen dat een rijke man Vegas wil ombouwen tot familiestad, en daar zit je niet op te wachten. Gok, gooi feesten, verhandel drugs en bouw je eigen casino, dit alles om Sin City in zijn originele staat te behouden.