Nieuwe uitbreiding Guild Wars: Nightfall

De volgende uitbreiding voor de succesvolle MMORPG Guild Wars komt eraan. Nightfall, zoals de game heet, bevindt zich reeds in de bèta fase. Alle GW spelers worden uitgenodigd door ArenaNet om deel te nemen aan het "first-look Player-versus-Player event", dat plaatsvindt in het weekend van 28-31 juli. Spelers hebben dan de mogelijkheid om deel te nemen aan competities, waarbij "items that will be exchangeable for a variety of rewards throughout the weekend event" kunnen worden gewonnen.

De game voegt twee nieuwe klassen toe aan het geheel: de Dervish en de Paragon. De Dervish is een scythe wielding holy warrior, die vooral leunt op zijn/haar snelle, "whirling attacks met de scythes. Deze kunnen meerdere vijanden tegelijk raken. Nadeel van deze klasse is het gebrek aan sterke armours; vanwege hun holiness nemen ze genoegen met een simpel gewaad. De Paragons daarentegen beschikken wel over sterke armours. Zij gebruiken een schild en throwing spears om te knokken. Echter, hun belangrijkste kracht is dat ze zichzelf en allies kunnen boosten en beschermen met hun zogenaamde verbal chants.

Wanneer de game precies uitkomt is nog niet bekend, maar liefhebbers: houd het weekend van 28-31 juli in ieder geval vrij!