Man jat date's auto tijdens eerste afspraakje

De 24-jarige April uit de Amerikaanse staat Michigan zal voorlopig niet snel weer een afspraakje met een man maken. Haar eerste date met de 23-jarige Terrance Dejuan McCoy is namelijk op een ramp uitgelopen. McCoy is er vandoor gegaan met haar auto.

Het tweetal had voor hun eerste afspraakje afgesproken in een restaurant in een voorstad van Detroit. Een week geleden liep het duo elkaar tegen het lijf in een casino in Detroit. Omdat het klikte, besloten de twee met elkaar uit eten te gaan.

In het restaurant vertelde McCoy, die April alleen kende als 'Chris', dat hij zijn portemonnee in haar auto had laten liggen en vroeg haar om de autosleutels. Deze kreeg hij, waarna hij wegscheurde in haar negen jaar oude Chevrolet Impala.

De gealameerde politie wist McCoy vrij snel op te sporen. Hij werd geïdentificeerd aan de hand van een foto, die hij naar Aprils gsm had gestuurd en zijn telefoonnummer. De 'datedief' wordt nu aangeklaagd voor het zich onrechtmatig toeëigenen van een auto, een misdrijf waar vijf jaar cel voor staat.