Roekeloos rijgedrag door seks achter het stuur

Een 33-jarige Australiër heeft zich bij de rechter moeten verantwoorden voor roekeloos rijden. Bradley Dean Milne zwenkte van links naar rechts uit met zijn auto, omdat hij een nummertje met zijn vriendin maakte. Een toeschouwer die de typische rijstijl opmerkte nam telefonisch contact op met de politie, deze hebben er voor gezorgd dat de vrijpartij vroegtijdig gestopt werd.

Bradley verklaarde voor de rechter dat hij met zijn vriendin onderweg was naar de haven van Darwin om daar seks te hebben. Hij en zijn vriendin waren zo opgewonden dat hij achter het stuur al met het voorspel begon. Zijn vriendin gaf hem toen een voorproefje van wat er komen ging en trakteerde hem op orale seks.

Na een tijdje kreeg de vrouw kramp in haar kaken en besteeg ze Bradley, toen ging het pas goed mis. De wagen reed van de weg af en de neukende chauffeur kon net op het nippertje de auto terug op de rijbaan krijgen. Milne had ook teveel alcohol gedronken en droeg geen gordel. Het kostte de Australiër een boete van zo'n 700 euro en hij is voor zes maanden zijn rijbewijs kwijt.