Dries Roelvink daagt Gordon uit

Dries Roelvink daagt Gordon uit. Helaas niet in de boksring, maar om een strijd wie er het beste kan zingen. Dat schrijft de volkszanger in een open brief op zijn website aan Gordon.

De zanger zonder hit wil een battle met Gordon. "Zie het maar als een strijd der titanen", aldus Dries. Tijdens de uitzending van Bananasplit van afgelopen zondag gaf Dries zijn collega er al flink van langs, maar daar biedt hij nu zijn excuses voor aan. "Deze opmerking was ongepast, kleinerend en tevens niet gebaseerd op feiten". Desondanks vindt Dries dat Gordon "nog steeds voor geen meter kan zingen."

Dries wil een zang-battle waarbij het publiek uiteindelijk bepaalt wie er de beste stem heeft. "Zie het maar als een strijd der titanen om je in ieder geval een goed gevoel te geven. Mocht jij de battle winnen dan zal ik nooit meer negatief over jou praten en in het openbaar verkondigen dat jij de mooiste stem van Nederland hebt." Mocht Gordon niet op zijn aanbod in gaan, dan zijn daar volgens hem ook consequenties aan verbonden. "Dan blijf je voor mij de eeuwige loser."

De open brief is te lezen op de website van 'Triest'. Gordon heeft nog niet gereageerd. FOK! verwacht dat campingzender SBS6 de zang-battle wel live wil uitzenden.