FOK!ster SHE gaat naakt voor 3FM

Zoals je wellicht weet is 3FM bezig met de jaarlijkse Serious Request-actie voor het Rode Kruis. Ook FOK! draagt een steentje bij met een aantal veilingen. De topper is een naaktreportage van FOK!ster SHE.

Voor een zo hoog mogelijk bedrag gaat ze uit de kleren en het bedrag wordt door vele FOK!kers samen opgebracht. Ook jij kan je bijdrage nog kenbaar maken. Wat heb jij over voor SHE naakt? Je kunt al vanaf vijf euro meedoen. En dat is goedkoper dan Do in de Playboy! Ga snel naar het forum en doneer jouw bijdrage voor hulp aan vluchtelingen en SHE naakt. Wie overigens meer dan 200 euro doneert krijgt een persoonlijke verrassing van SHE.  Donaties kun je melden in het topic op het forum.  Daar vind je ook de betalingswijze en te melden informatie.

UPDATE:
Inmiddels staat de teller op ruim 3900 euro.  Voor alle FOK!acties opgeteld staat de teller per 17:20 op € 6300,- maar je kunt nog steeds meebieden op zowel de SHE-fotoshoot als een aantal andere zaken.  Zie voor de overige acties ons Feedback forum. 


Meer zien? Doneer!