KKK slacht vrouw tijdens inwijding af

In Amerika is een vrouw die een inwijding van de racistische organisatie Ku Klux Klan (KKK) probeerde te ontvluchten doodgeschoten door een leider van de KKK. Acht mensen zijn na het incident aangehouden door de politie. Verschillende Amerikaanse media lieten gisteren weten dat de KKK-leider de kogel met een mes uit het lichaam van de vrouw probeerde te halen.

Op internet vond de vrouw de zogenaamde Sons of Dixie en ze reisde vanuit haar woonplaats Tulsa in de staat Oklahoma naar de staat Louisiana zodat ze zich aan kon melden bij deze racistische groep van de KKK. Eenmaal aangekomen in Louisiana moest zij diverse rituelen ondergaan om zich bij de groep aan te mogen sluiten. Tijdens deze rituelen werd onder andere haar hoofd kaal geschoren.

Bedenkingen 

Het afsluitende inwijdingsritueel vond plaats op een zandbank in de moerassen van Louisiana. Hier bedacht de vrouw zich en probeerde ze te vluchten. Dit pikte de leider van de groep, Raymond 'Chuck' Foster, niet. Hij pakte een pistool en schoot de vrouw dood, zo liet de plaatselijke sheriff op een persconferentie weten.

Na het neerschieten van de vrouw probeerde Foster de kogel met een mes uit haar lichaam te halen en beval hij zijn volgelingen om het lichaam van de vrouw te verbranden. De leden va de KKK vielen uiteindelijk door de mand toen ze naar een supermarkt gingen. Hier vroegen ze tips om bloedvlekken uit hun kleding te krijgen.

Met dank aan FIGJAM voor de submit.