Myrna Goossen naar 100%NL

Presentatrice Myrna Goossen is vanaf 25 augustus te horen op radiostation 100%NL. Doordeweeks gaat ze van 10.00 tot 12.00 uur een programma maken dat zowel aandacht besteedt aan de actualiteit als aan lifestyle, mode en beauty, vertelde een woordvoerster van de zender vandaag.

Goossen maakte in 1985 haar debuut op televisie bij de AVRO. Sinds 1993 presenteerde zij diverse programma's bij RTL4, waaronder Eigen Huis en Tuin en De Vijf Uur Show. Het meest recente programma dat ze bij RTL4 presenteerde was Aperitivo, dat inmiddels is gestopt. Wat haar nieuwe klus betekent voor haar tv-werk kan een woordvoerster van de radiozender niet zeggen.

Het presenteren van een radioprogramma was altijd al een wens van haar: "Ik vind het fantastisch dat ik de kans krijg vijf dagen per week een radioprogramma te maken en ben vooral blij dat het bij 100%NL is, omdat ik Nederlandse muziek geweldig vind."

Vorige maand maakte 100%NL al bekend dat Daphne Deckers vanaf 23 augustus iedere zaterdag van 10:00-12:00 uur te horen zal zijn.