Familiedrama in Engeland

In Engeland heeft gisteren een afschuwelijk familiedrama plaatsgevonden. Een 5-jarig jongetje en zijn 4-jarige zusje zijn door hun ouders doodgestoken. De 6 maanden oude baby ligt in het ziekenhuis met ernstige steekwonden.

De vader van de kinderen, Navarajah Navaneethan (39) is aangehouden en ondervraagd op het politiebureau nabij het oud in Surrey. De moeder, Sasikala (35) is naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden voor verwondingen. Zij moet nog verhoord worden.

Wat er precies in het huis is gebeurd is nog onbekend. Buren zagen ambulancemedewerkers een kind naar buiten brengen en een half uur later nog een ander kind. Een vrouw met bloed op haar jurk kwam even later naar buiten. “Zij werd naar de ambulance gebracht, niet een politiewagen”, aldus een buurman.

Een andere buurtbewoner, Sen Gupta, vertelt dat het echtpaar uit Sri Lanka afkomstig is. Vrienden of familie van het paar zijn volgens hem gekomen nadat de politie gearriveerd was. “Ze zeiden dat ze in het huis hadden gewoond met het paar, maar dat ze verhuisd zijn wegens problemen”, aldus de buurtbewoner. Er wordt gezegd dat de kinderen zijn vermoord omdat ze gilden en huilden.